onsdag 28. januar 2009

3 uker


I dag har vi vært på en liten kjøretur til Ski Storsenter, alle tre. Cecilia prøvde den nye bamsedressen fra Nina i str.56, og den passet perfekt! Hun elsker å ligge godt innpakket, enten det er i kjøredressen i bilen, lammeposen i vogna, teppet i senga, eller i bæresjalet. 

Cecilia sover fortsatt mye, men har noen fantastiske våken-perioder også, hvor vi leker og koser på stellebordet, eller utforsker leiligheten, gjerne på pappas skulder. Se så flink hun har blitt til å holde hodet sitt oppe selv!


Lille Cecilia er nå 3 og en halv uke, og ikke så liten lenger. Vi har merket at det har blitt tyngre å ha henne på armen, og at hun har vokst ut av alle de fine, nesten ubrukte klærne i str.50, snufs! Men akkurat hvor mye hun har vokst, spesielt i lengden, skjønte vi ikke før vi fikk en liten nyfødt baby på besøk. For en forskjell, tenk at hun også var nesten så liten for bare 3,5 uker siden! :) Mattias var 51 cm og 3500 g, gratulerer til de stolte foreldrene! Legg merke til de fine babysokkene som mammaene strikket til sine søte små mens de ennå lå i magen. 






1 kommentar:

  1. Hei Ingrid!!
    Lenge sian sist no. Gratulerer så masse som foreldre :o)
    Va ei nydelig jenta dåkk ha fått!
    Og en flott blogg :)
    Ke har dåkk ellers styra med sia sist?
    Bynn å bi nån år sia no! Sjøl har eg fått to gutta, e kjempekos med unga syns eg :)
    Håp dåkk har det bra!


    Klem fra Nina

    SvarSlett